Dragi prijatelji,

dobrodošli na vaš i naš novi web portal – ZVONO!

Zvono kao predmet simbolizira vesele i one tužne trenutke u našim životima, poziva da okrenemo pogled prema nečemu i obratimo pozornost. Zvono od pamtivijeka služi nekad kao podsjetnik za obrede, nekad da se najavi početak događaja, a nekad služi kao znak da je vrijeme za buđenje. Može biti tiho i nježno da nas pozove na večeru, a može biti glasno i zaglušujuće da nas prodrma i signalizira na uzbunu.

Fokus portala će biti na pričama s područja Bosne i Hercegovine – od Hercegbosanske županije, preko Neretve, Lašve, Jelaha i Posavine, pa sve do Une

ZVONO je informativni web portal za dijeljenje pozitivnih i poticajnih priča iz našeg okruženja, ali i onih manje pozitivnih koji čine našu zajednicu, a to su kriminal i korupcija. Fokus portala će biti na pričama s područja Bosne i Hercegovine – od Hercegbosanske županije, preko Neretve, Lašve, Jelaha i Posavine, pa sve do Une. Ovo će biti mjesto druženja i zajedništva, za bolje društvo.

Misija ovog portala je omogućiti svima koji čine pozitivnu promjenu u našem društvu da dobiju prostor gdje mogu pokazati to što rade – poduzetnici, obrtnici, sportski klubovi, kulturna društva i dr. Ali i dati doprinos u ispravljanju loših strana društva.

Zvonit ćemo nekad tiho i slatko, da ti pokažemo pozitivne priče oko nas, da te potaknemo da i ti budeš jedna od njih!

Zvonit ćemo nekad glasno i zaglušujuće, da ukažemo na probleme u okolini, u društvu. Zvonit ćemo da se svi trgnemo, protresemo i počnemo djelovati!

Loša situacija u društvu koja je rezultat odlaska velikog broja ljudi, sve manjeg broja mladih obitelji i nepovoljne političke situacije nam je bila motiv za pokretanje ovog portala. Želimo pokazati na sve pozitivne priče kao motiv da se može ostati, opstati i biti uspješan, a želimo i prokazati sve pojedince i grupacije koji izravno doprinose pustošenju našeg društva i naroda kriminalnim i koruptivnim radnjama, ali i nečinjenjem! I udarat ćemo na sva zvona o tome!

Upravo zbog toga, ZVONO je portal koji glasno priča, o svemu.

Tražimo volontere s područja cijele BiH koji bi ispričali priču o svom mjestu i ljudima oko sebe

Iza portala stoji grupa mladih pojedinaca, politički neovisnih i financiranih vlastitim sredstvima. A pozivamo i tebe, ako misliš da možeš dati doprinos ovoj zajednici, da nam se javiš. Tražimo volontere s područja cijele BiH koji bi kreirali sadržaj:

  • pisali kolumne i tekstove o svom mjestu, o onome što je danas, ali i što je bilo kroz povijest – sve one koji bi predstavili svoje mjesto široj publici u nekom novom svjetlu
  • pisali tekstove i radili intervjue sa pojedincima i organizacijama koji su pozitivan primjer u vašoj sredini – poduzetnici, sportaši, umjetnici, istaknuti pojedinci, uspješni ljudi koji su podrijetlom s tog područja
  • pratili dnevno-društvena događanja i kreirali video/foto/tekstualni sadržaj – sportska i kulturna događanja
  • pisanje kolumni otvorenog tipa o bilo kojim aktualnim događajima u društvu
  • pojedince koji su podrijetlom iz BiH, ne žive u njoj, ali htjeli bi predstaviti svoju zajednicu, organizaciju/udrugu ili pojedince iz te zajednice

Veselimo se kreiranju pozitivnog okruženja s tobom!

Pratite nas na Facebook stranici. Kliknite na “Sviđa mi se” ili “Prati”: Zvono.ba – portal koji glasno priča

Vaš,
ZVONO tim

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
5
0
1
1
0
0
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: