hrvatska hns

Hrvatska nogometna reprezentacija igrala je susret 2. kola skupine A Lige nacija protiv Francuske pred 31.560 gledatelja na splitskom Poljudu. Nakon poraza od Austrije u 1. kolu, u prekrasnoj i uzavreloj atmosferi prepunog Poljuda utakmica je završila rezultatom 1:1.

Utakmica je od početka bila izjednačena, a Francuzi su brzom akcijom iznenadili i poveli golom Adriena Rabiota u 52. minuti. Izjednačujući pogodak za Hrvatsku je postigao Andrej Kramarić u 83. minuti iz jedanaesterca.

Večerašnji nastup za Luku Modrića je bio jubilarni 150. u dresu reprezentacije zbog čega mu je uručen prigodni dres s brojem 150 od HNS-a, ali da je tim povodom darovala i francuska reprezentacija. Da bi doživljaj bio potpun pobrinuli su se navijači koji su na istočnoj tribini razvili veliki transparent kapetanu s porukom “TI SI NAŠ KAPETAN, MI SMO TVOJA LUKA”.

Među brojnim zastavama koje su se vijorile i predstavljale mjesta iz Hrvatske, isticale su se i one Roškog polja (Tomislavgrad), Podhuma (Livno), Posušja, Žepča, Mostara i mnogih drugih gradova iz BiH.

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
0
0
0
0
0
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: