Dvije osobe ubijene su, a dvije teško ranjene u pucnjavi koja se dogodila jutros 4. kolovoza oko 2 sata u mjestu Gorica, Stubli u općini Grude.

Prilikom obilježavanja svečanosti dana patrona župe, nakon kratke prepirke, došlo je do pucnjave u kojoj su smrtno stradale 2 osobe a 2 su ranjene.

O događaju je obavještena policija, koja je izašla na lice mjesta gdje su zajedno sa dežurnim tužiteljem obavili očevid i druge potrebne radnje radi utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja. Naložit će se obdukcija nad tijelima smrtno stradalih i poduzeti će se i druge radnje u cilju procesuiranja počinitelja kaznenih djela ”Ubojstvo” i ”Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari”, potvrdila je za Bljesak.info Petrunjela Matijević, Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Kako se neslužbeno doznaje, pucnjava se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta. Incidentu je navodno prethodila svađa, a muškarac je otišao kući i vratio se s kalašnjikovom te počeo pucati po ljudima koji su se nalazili ispred kafića.

Kako Hercegovina.info saznaje ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), poznati poduzetnik i vlasnik grudskog Vebuscha, a teže ranjenom je jedna noga amputirana u SKB Mostar.

U selu Gorica se održavala tradicionalna proslava povodom dana sv. Stjepana, patrona lokalne župe.

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
0
0
0
0
1
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: