Luka Mišetić i Željana Zovko

Prijetnjama nas pokušavaju zaustaviti u iznošenju činjenica i istine o kriminalu. Jedino uz podršku vas čitatelja se možemo izboriti protiv kriminala.
Označite našu Facebook stranicu sa “Sviđa mi se“ i tako dajte podršku.
Oni nas pokušavaju ušutkati – vi budite na strani glasnog i objektivnog ZVONA

Luka Mišetić, američki odvjetnik hrvatskih korijena koji je u Haagu branio i obranio generala Antu Gotovinu, objavio je na svom Twitter profilu fotografiju sa HDZ-ovom europarlamentarkom Željanom Zovko.

On je kazao kako se ovih dana nalazi u BiH i Hrvatskoj, te vrši razgovore sa hrvatskim rukovodstvom o suspendiranju Daytonskog sporazuma.

Do toga bi moglo doći, kako kaže, ako se Hrvatima u BiH uskrate zagarantirana prava.

– Ja sam u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj kako bih razgovarao sa hrvatskim rukovodstvom o legalnoj osnovi po međunarodnom pravu za suspendiranje Daytonskog sporazuma ako se hrvatskom narodu uskrati sudjelovanje u podjeli vlasti i status konstitutivnog naroda nakon listopadskih izbora, rekao je Mišetić.

Podsjećamo, Mišetić je nedavno izjavio kako bi Hrvatska i Srbije nakon listopadskih izbora u našoj zemlji mogle raskinuti Daytonski sporazum uključujući i daytonski Ustav kao rezultat kršenja Daytona od strane ‘BiH’.

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
3
0
1
0
0
0
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: