Foto: Privatna arhiva

Nakon objave članka o g. Goranu Pravdiću isti nam se javio kako bi demantirao nekoliko stvari iz objavljenog članka. Rekao je da je neistina da nema radnog iskustva, iako je duže vrijeme na birou bez zaposlenja.

Naglasio je da on “ne luta” nego da je samostalan vijećnik i da zna u koju stranku će se učlaniti. Razgovarao je o osnivanju kluba sa SDP-om, ali se nisu usuglasili, iako i danas ima odlično mišljenje o njima kao ljudima.

ISPRIKA GORANU PRAVDIĆU:
Ispričavamo se gospodinu Goranu Pravdiću zbog iznesenih neistina vezano za radno iskustvo gdje smo napisali da nema radnog iskustva. On ima radno iskustvo u Županijskoj bolnici Livno, te na mjestu tajnika HDZ-a BiH.
Ispričavamo mu se jer je u tekstu uspostavljen odnos na “ti” i jer je oslovljavan nadimkom, a ne punim imenom. Nije bila namjera omalovažiti g. Pravdića na taj način.
Posebna duboka isprika zbog korištenja riječi “tajnik” u obliku koji je uvrijedio g. Pravdića. Autor je svom literarnom izražavanju dao slobodu. Niti jednog trenutka nije bila namjera poniziti g. Pravdića zbog posla koji je obavljao, niti na bilo koji drugi način – posebno ne na temelju spola mijenjanjem naziva radnog mjesta!

G. Pravdiću, nadamo se da ćete uvažiti ove isprike. Želimo Vam svako dobro u političkoj karijeri, djelovanju kao javna osoba i kreiranju našeg boljeg društva.

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
0
3
1
1
0
2
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: