*Dragi čitatelji, podijelite ovaj članak sa svim prijatelima i rodbinom, a posebno s onima koji nisu dobili drva za ogrjev.
I pozivamo vas da kliknete na “Prati stranicu” i tako nam date podršku.

ZVONO je ranije pisalo o OGROMNOM problemu neisporuke drva za ogrjev. Naime, mnogi građani u HBŽ još uvijek nisu dobili drva iako su ih naručili prije 7 mjeseci. Pristižu informacije da privatne tvrtke svakodnevno voze ogrjev u svoja skladišta i spremaju ih za preprodaju.

Nakon našeg teksta, Uprava u ŠGD “Hercegbosanske Šume d.o.o.” se očito našla prozvana i uvrijeđena pa su objavili “priopćenje”, odnosno plaćeni promotivni tekst.

Šta se odmah šunjite, ne date nikom ništa da vam kaže

Gospodo iz “Šuma”, s obzirom na to da očito budno pratite rad portala ZVONO (to ćemo shvatiti kao kompliment) mogli ste onda barem i nama poslati to isto “priopćenje”, a ne samo svojim privatnim portalima TomislavCity i TomislavNews. Mi bismo ga čak besplatno objavili. Naš email je info@zvono.ba (da znate za ubuduće)

Spominju da su iznesene “neistine i lažne informacije”, a ne pišu koje su to lažne informacije, niti ih demantiraju. I još se “brane” na portalima koji nisu niti pisali o tome. Kao da su bili na edukaciji kod Perice Grabovca iz HRS-a.

Plaćeni članak, a posebno kraj istog, je u drskom i bezobraznom tonu napisan

U svom plaćenom članku su napisali puno riječi, a ništa nisu rekli. Nevjerojatno. A sam članak je napisan u poprilično drskom, da ne kažemo i bezobraznom tonu.

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂KLIKNI OVDJE I UČITAJ CIJELI TEKST...
Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
0
1
1
1
5
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: