Da bismo vam donijeli još detalja o ovoj aferi “MAMA”, ali i drugim aferama, molimo vas da nam dadnete podršku i označite našu Facebook stranicu sa “Sviđa mi se“. Tako nećete propustiti nove članke koje pripremamo!
Oni nas pokušavaju ušutkati – vi budite na strani glasnog ZVONA

ZVONO donosi nastavak afere oko kriminala u općini Glamoč vezano za poticaje za poljoprivrednu proizvodnju. Glavni akteri priče su Perica Grabovac i njegova majka Mila Grabovac.

O Perici Grabovcu (31) smo već pisali. On je Predsjednik OO HRS Glamoč, vijećnik u Općinskom vijeću Glamoča, vlasnik i urednik portala HBŽ Vijesti, nastavnik u OŠ “Glamoč”, a sada i “poljoprivrednik”.
Njegova majka Mila Grabovac (53) nije široj javnosti poznata. Od izvora bliskog obitelji Grabovac doznajemo da Mila nema puno radnog iskustva, a u poljoprivredi nema nikakvog iskustva.
Od istog izvora smo doznali da od poljoprivrednih alata, obitelj Grabovac posjeduje jedino – motiku.

Mila Grabovac – samo s motikom do 85 hektara zemljišta

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂UČITAJ CIJELI TEKST...

NASTAVAK:

*Radi zaštite autorskog angažmana, drugi mediji/portali mogu preuzeti tekst objavljen na ZVONO portalu uz obavezno navođenje NAZIVA portala i POVEZNICE na originalni tekst u prvome i posljednjemu odlomku prenesenog teksta.

Ako mislite da radimo dobro iznošenjem svih činjenica i prokazivanjem ovog kriminala – podržite nas sa klikom na “Sviđa mi se stranica”

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
2
4
0
0
0
3
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: