ZVONO je javnosti u manje od dva mjeseca otkrilo dvije afere koje se tiču koruptivnih i kriminalnih radnji u HBŽ. Radi se o nezakonitim isplatama poticaja i pripremi za isplate u iznosima većim od 650 000 KM.

Nakon svakog teksta ZVONO je tražilo stav, komentar ili izjavu svih političkih stranaka u HBŽ-u. Radi se o kriminalu velikih razmjera stranaka i političara na vlasti, ali i u oporbi. Nažalost reakcije su izostale.

Hrvatski nacionalni pomak (HNP) Ivana Vukadina i HDZ 1990 Nediljka Rimca vode politiku u Vladi HBŽ-a, ali očito je i da provode najviše kriminala u HBŽ-u. Njihovi članovi sudjeluju u mnogim koruptivnim aktivnostima.
Županijska neovisna lista (ŽNL) i Draško Dalić im drže ljestve u svemu tome. ŽNL je moralizirao o poštenju i borbi protiv korupcije – dok nije ušao u vlast.

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂UČITAJ CIJELI TEKST...

*Radi zaštite autorskog angažmana, drugi mediji/portali mogu preuzeti tekst objavljen na ZVONO portalu uz obavezno navođenje NAZIVA portala i POVEZNICE na originalni tekst u prvome i posljednjemu odlomku prenesenog teksta.

Pokušavaju nas ušutkati. Treba nam tvoja podrška da ostanemo iskreni, neovisni, objektivni i nepristrani! Zaprati našu Facebook stranicu!

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
1
0
1
0
0
0
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: