*Politički krpelji je serija članaka o osobama koje svoje društveno djelovanje i rad temelje na parazitiranju u političkom sustavu. Krpelji su nametnici koji parazitiraju na domaćinu i prenose veći broj uzročnika bolesti. “Parazitirati” – živjeti na tuđi račun, živjeti kao parazit (organizam koji se hrani na račun drugog organizma)

Građani su imali priliku prije nekoliko dana slušati gostovanje predstavnika HNP-a na Radio Tomislavgradu. Jedan od gostiju je bio i njihova “mlada” stranačka nada Ivan Ivić iz Kupresa.
To je bilo nevjerojatno gostovanje koje je teško prepričati u samo jednom članku, pa ćemo se danas spomenuti samo Ivića.

Foto: Radio Tomislavgrad

Ivan Ivić je aktivan političar već dugi niz godina. Većinu svog političkog vijeka je proveo uz HDZ BiH iz kojeg je isključen početkom prošle godine.
Prije 20+ godina je obnašao dužnost župana u HBŽ, a kasnije je karijeru nastavio na različitim političkim funkcijama. Zadnji politički angažman mu je mjesto zastupnika u Skupštini HBŽ, kao i u Domu naroda FBiH. Sada je na listi HNP-a za Županijsku skupštinu HBŽ.

Ivić: “Ja sam principijelna osoba”

Jedna od prvih stvari koju je Ivić izgovorio u eteru RTG-a je “oni koji mene znaju, znaju da sam principijelna osoba”. Mi se sada pitamo kako koji su to zapravo principi. Dugo godina je gradio politiku u HBŽ, gradio je i zaklinjao se u HDZ, a onda je principe za koje se zalagao jednostavno bacio u vodu. Prije 2 godine je u Skupštini HBŽ podržao formiranje Vlade koja je i danas na vlasti, unatoč stranačkom protivljenju.

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂KLIKNI OVDJE I UČITAJ CIJELI TEKST...
Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
5
2
0
2
6
2
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: