Prijetnjama nas pokušavaju zaustaviti u iznošenju činjenica i istine o kriminalu. Jedino uz podršku vas čitatelja se možemo izboriti protiv kriminala.
Označite našu Facebook stranicu sa “Sviđa mi se“ i tako dajte podršku.
Oni nas pokušavaju ušutkati – vi budite na strani glasnog i objektivnog ZVONA

Na društvenim mrežama objavljen je kompromitirajući videosnimak na kojem je obnažen prikazan bivši direktor Centra za socijalni rad u Banovićima Nevzet Tufekčić. Optužuju ga za seksualne ucjene majki kojoj su trebale potvrde za socijalni doplatak i drugo. Sporni snimak možete pronaći u tekstu i seksualno je osjetljivog sadržaja.

Snimak je objavljen prvobitno na Facebooku, ali je zbog prijava uklonjen. Potom je objavljen kratki dio na Twitteru. Pretpostavlja se da je nastao prije nekoliko godina, a neki nagađaju da se to desilo upravo u prostorijama Centra, prenosi N1. Snimak je najvjerojatnije nastao prije okvirno dvije godine, a Tufekčić je prikazan u trenutku kada obnažen na sebe navlači donji veš te komunicira s jednom ženskom osobom.

Dio snimka, koji je veoma brzo postao viralan, prikazuje govor ženske osobe, koja u trenutku dok Tufekčić na sebe navlači donji veš, kaže da je djecu opremila, nabavila im odjeću, obuću, knjige i sveske, a još joj je ostalo, kako se čuje, da nabavi automobil.

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂UČITAJ CIJELI TEKST...
Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
1
0
1
0
0
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: