Našeg vrlog ministra Božu Perića ste već imali priliku upoznati. On je svojim radom u 2 godine ostavio jedan od najupečatljivijih rezultata u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, a konkurencija iz prošlosti mu je jaka.

Magistar računarstva na poziciji ministra PVŠ. To je od početka zvučalo jako čudno, ali smo željeli vjerovati da će zdrav razum i pametan pristup (neki savjetnici iz te struke, nove ideje, kopije programa drugih država) iznjedriti neke rezultate. Nažalost sve je to ispalo jedna – NULA.

Bio je lutka na koncu Ivana Vukadina i čudo je da je u tako kratko vrijeme mogao toliko zakona prekršiti na svojoj poziciji. Čini se da je Vukadin upravljao ministarstvom PVŠ, a da je Perić bio tu samo formalno.

Nastavio je provedbu loše prakse prethodnika Ivice Brešića na toj funkciji.

Ali obojica, i Perić i Brešić, imaju jednu pozitivnu zajedničku stvar – brinu za svoju obitelj. Ta briga prelazi sve moralne zakone i pravila, pa svoje političke funkcije koriste prvo da riješe obiteljsku egzistenciju, a onda kako bi drugima moralizirali!

Prema pisanju portala Otpor media Ivica Brešić (danas HRS-ov nositelj liste za Skupštinu HBŽ) je svoju suprugu zaposlio u SSŠ “Silvije Strahimir Kranjčević” Livnu. On je tada iskoristio svoju funkciju predsjednika ŽO HDZ-a BiH kako bi riješio obiteljsku egzistenciju.

Božo Perić je napravio ISTO!
Svoju suprugu Nataliju je zaposlio u Županijski zavod za upošljavanje HBŽ.
Natalija je bila zaposlenica SSŠ “Silvije Strahimir Kranjčević” Livno, ali očito je mjesto u Zavodu primamljivije. Očito je Zavod zaposlio sve one nezaposlene sa listi koji godinama čekaju posao, pa su morali posegnuti u stranačku listu.

Kako ta zapošljavanja ne idu sama od sebe, u ovoj priči imamo još aktera.
Ravnateljica Županijskog zavoda za upošljavanje HBŽ je Diana Čačija. Nakon privremenog mandata v.d. ravnateljice, imenovana je dugoročno na tu poziciju.

Danas je ta Diana Čačija i kandidat za Skupštinu HBŽ na listi HDZ-a 1990.

Božo Perić je predsjednik OO HDZ-a 1990 Livno i nositelj liste za PS BiH ispred HDZ 1990.

Očito je stranka i povjerenje glasača odličan alat da se riješe osobne ambicije i egzistencija.

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
0
0
1
0
3
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: