Foto: centralna.ba

Prijetnjama nas pokušavaju zaustaviti u iznošenju činjenica i istine o kriminalu. Jedino uz podršku vas čitatelja se možemo izboriti protiv kriminala.
Označite našu Facebook stranicu sa “Sviđa mi se“ i tako dajte podršku.
Oni nas pokušavaju ušutkati – vi budite na strani glasnog i objektivnog ZVONA

Već u nekoliko navrata smo pisali i informirali javnost, a i nadležne institucije javnim putem upozoravali, o pripremi pljačke proračuna i građana FBiH u iznosu većem od 500 000 KM. Radi se o nezakonitoj isplati poticaja isključivo odabranim  korisnicima koji  u vrijeme nezakonite sjetve ozimih kultura u jesen 2021. godine nisu imali ugovore o zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta na području općine Glamoč.

Da je ZVONO bilo u pravu govore neslužbene, ali provjerene informacije. Božo Perić ministar  poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ je naložio službenim osobama ministarstva PVŠ HBŽ izlazak na teren i sačinjavanje zapisnika o realiziranoj proizvodnji ozimih kultura, te unošenje podataka o istoj u sustav RPG-a (Registar poljoprivrednih gospodarstava). Perić je to učinio iako je kao ministar znao da je ta proizvodnja nelegalna i nezakonita. Dakle, zna da su pojedini korisnici uzurpirali državnu zemlju, bez ugovora o zakupu, ali ih želi nagraditi.

“Vi prekršite zakone, a ja ću vas nagraditi.” Hrabrost ili ludost?

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂UČITAJ CIJELI TEKST...

*Radi zaštite autorskog angažmana, drugi mediji/portali mogu preuzeti tekst objavljen na ZVONO portalu uz obavezno navođenje NAZIVA portala i POVEZNICE na originalni tekst u prvome i posljednjemu odlomku prenesenog teksta.

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
1
0
0
0
3
0
0
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: