Hrvatski nacionalni pomak (HNP) je pozvao SVE birače na predizborni skup koji će se održati danas, 15. rujna, u 19:00 sati. Skup će se održati u dvorani Skupštine HBŽ.

Obzirom da je Skupština HBŽ državna institucija, postavlja se pitanje zloupotrebe te institucije u predizborne svrhe. Nije politički moralno koristiti tu instituciju u svrhe samopromocije jer Skupština HBŽ treba biti na usluzi svim građanima, nepristrana, a ne favorizirati nekoga pojedinačno – bez obzira tko to bio.

Koriste li dvoranu Skupštine HBŽ besplatno ili plaćaju najam?

Postavlja se i zakonsko pitanje korištenja te dvorane – koristi li Vukadinov HNP dvoranu besplatno ili plaćaju najam. Ako plaćaju najam, koliki je?

Da sva ova pitanja ne bi ostala neodgovorena mi smo se potrudili pitati odgovorne. Upit smo poslali predsjedatelju Skupštine HBŽ Jozi Ćosiću. On nam je rekao da je to u opisu posla Zdravka Skočibušića, tajnika Skupštine HBŽ i da se njemu obratimo.
Obzirom da je Ćosić političar, pitali smo ga: “Je li politički moralno da se institucija Skupštine HBŽ koristi u predizborne svrhe?” Njegov odgovor je bio: “Ne mogu vam porukom to pisati, dođite u ured da vam kažem.” Mlada osoba koja ima i Facebook stranicu kojom gradi svoj kult političke ličnosti, koja mobitel koristi non-stop i tipka poruke, kaže da ne može odgovoriti pismeno. Ne može ili se boji reći što misli da se ne bi zamjerio?

Ćosić “ne može” pisati, pa čekamo što će mu šef Vukadin reći

Upit smo poslali i Ivanu Vukadinu da nam kaže pod kojim uvjetima koriste dvoranu Skupštine HBŽ. Je li besplatno ili je najam. Ako je najam, koja je cijena. Još čekamo odgovor.

U Skupštini HBŽ smo pitali da nam dostave i pravilnik po kojim uvjetima se odlučuje hoće li se dvorana dati na korištenje i za koje svrhe je to dopušteno. Može li se organizirati npr. koncert, plesna proba, gledanje filmova, sedmina i slično?

Po kuloarima se priča da nakon predizbornog skupa HNP-a uskoro možemo očekivati i prvu svadbu tamo. Samo je još nepoznato hoće li trebati osigurati sve goste svadbe da budu glasači na izborima za određenu stranku kako bi se dobila dvorana.

Otiđite, pitajte ih ono što brišu u komentarima – kako je bilo na utakmici, kad će drva, ima li posla…

Nemojte danas propustiti ovaj jedinstveni događaj jer pozvali su SVE!
Otiđite na predizborni skup i pitajte ih pošto je stolica, kako im je bilo na utakmici ili kad ćete dobiti drva.

Na kraju članka ispunite ANKETU: Kako HNP koristi dvoranu Skupštine HBŽ? Besplatno ili uz plaćeni najam

Danas u 15:00 sati vam donosimo ekskluzivnu priču o kriminalu koji će nažalost pogoditi mnoge građane.

Vaše mišljenje - Kako HNP koristi dvoranu Skupštine HBŽ?
48 votes
Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
0
2
0
0
1
1
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: