Foto: Jasmin Džebo (BOSNIERO)

Prijetnjama nas pokušavaju zaustaviti u iznošenju činjenica i istine o kriminalu. Jedino uz podršku vas čitatelja se možemo izboriti protiv kriminala.
Označite našu Facebook stranicu sa “Sviđa mi se“ i tako dajte podršku.
Oni nas pokušavaju ušutkati – vi budite na strani glasnog i objektivnog ZVONA

U petak 5. kolovoza 2022. godine Središnje izborno povjerenstvo BiH objelodanilo je sve kandidacijske liste, a samim time i kandidate koji će se boriti za naklonost glasača na Općim listopadskim izborima 2022. godine, a nakon toga i za zakonodavnu i izvršnu vlast.

Javnost je izuzetno zainteresirana, tko su kandidati i za koga i čije interese će se boriti, naravno svim raspoloživim, odnosno dopuštenim i nedopuštenim sredstvima. Na prvi pogled, sve je uobičajeno. Bosanski lonac u pravom političkom smislu. Udrobljeno svega i svačega.

Politika starih političkih stranaka je uglavnom poznata, mada uvijek i tu ima određenih iznenađenja. Za početak, analizirati ćemo nove hrvatske političke stranke u Hercegbosanskoj županiji, konkretno Hrvatski nacionalni pomak (HNP) Ivana Vukadina je jedina nova politička stranka i ima izbornu šifru 02802. Hrvatski nacionalni pomak prijavljen je za sve razine vlasti, osim za hrvatskog člana predsjedništva BiH.

Pročitaj tekst do kraja i podrži naš rad 🙂UČITAJ CIJELI TEKST...

ZVONO je u samo 2 mjeseca istraživačkim novinarstvom otkrilo kriminal velikih razmjera.
Dajte nam podršku označite stranicu sa “Sviđa mi se”. Tako nećete propustiti nove vijesti koje pripremamo!
Više o aferama koje smo razotkrili čitajte OVDJE

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
0
1
13
1
0
6
1
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: