ZVONO uskoro donosi detalje nove nevjerojatne priče.

Već smo vam pisali o kriminalu koji se provodi u Tomislavgradu, Glamoču i Vladi HBŽ vezano za poticaje oko poljoprivredne proizvodnje. E pa ova priča sada graniči sa dobrom komedijom – ili tragedijom!

Žito ne sijete, ali poticaje ubirete

“Žito ne sijete, ali poticaje ubirete”, zvuči kao dobar poslovni model, zar ne?
Građani BiH rade 12 mjeseci, svaki radni dan, uz plaću od 1000 KM mjesečno, da zarade 12 000 KM. Nažalost stvarna situacija u BiH je i puno gora. Trgovkinje imaju godišnju plaću od oko 6 000 KM.
A akteri ove priče uzmu preko 12 000 KM bez imalo rada – prevarom. I to je samo jedan dio novca koji uzimaju kroz poticaje.

Ali nitko ne voli sina kao majka!

Da bismo se u ovoj komediji mi gledatelji osjećali kao veće “budale”, te osobe lijepe plakate sa citatima o poštenju i promjenama, tražeći da glasamo za njih na izborima. Da glasamo kako bi oni mogli obavljati političku trgovinu – za svoj džep.

Dok vi sad čitate ovo, majka i sin sjede u kafiću i majka naglas razmišlja: “A sine moj, na koju kombinaciju ćemo potrošiti ovo.”

Označite stranicu ZVONO.ba sa “Sviđa mi se stranica” na Facebooku kako ne biste propustili detalje ove nevjerojatne priče!

Koja je tvoja reakcija na ovu objavu?
4
0
2
2
0
3
3
Pošalji prijateljima objavu porukom ili podijeli na društvenim mrežama: